dimarts, 29 de març del 2011

EL QUADRE A TROÇOS I FET DE COLORS.

El quadre de aquesta setmana tracta de un quadre fet a trossos,
és comença fen 6 quadrets amb cinta de pintó i llavors els quadresés pinta negra,un altre de color taronja i el altre gris perla iel últim está fet amb paper de plata.

Hi ha un quadre al mig de color vermell i taronja i per sobre plom blanc i dorat també vermell fort i més avall paper de plata i perlas de plastic blanques enganxades.

Per últim ús explicaré que el últim quadre está fet amb paper del water hi purpurina blanca i tot ven enganxat ,el fons negra amb lletres dorades i la firma amb plom dorat i tot ven barnisat amb brillant.

DON QUIJOTE I SANCHO PANZA EN FIGURETES.

El Quijote i el Sancho Panza són senyors del segle 16 que són molt antics peró ara hi ha han tret els dibuixos del Quijote i el Sancho que modernitzats són molt moderns.
El Sancho és el més noble i bo está pintat amb colors clars cóm ara la camiseta de color vainilla, el bolso marrón clar i els pantalons hi set betes marrón chocolata i les manigues de color blanc blanquise,el terra gris tot ven envellit. El Quijote és el caballer més fort per lluitar contra els altres caballers porta colors molt xillons cóm ara el granate i el dorat amb la seva harmadura, hi els pantalons marrón fosc, i les armes de color platejat i envellit.